Nie jestem pewien, czy zostało opublikowane, ale daje trochę więcej mocy i tylko do przodu. (patrz komentarze)
Czy wzrost mocy wynika z mniejszych strat w układzie napędowym, a nie z rzeczywistego wzrostu mocy silnika?Nie jestem pewien, czy zostało opublikowane, ale daje trochę więcej mocy i tylko napęd na przednie koła. (patrz komentarze)
Wyszukując w internecie, wygląda na to, że 'tryb testowy AWD' ustawia obrót przednich i tylnych kół na tę samą prędkość dla takich rzeczy jak odczyty dynamometru, testy prędkościomierza itp. (Zakładam, że może to łatwo sprawić, że będzie się wydawać, że daje więcej mocy). Jeśli 'tryb testowy AWD' skutecznie ustawia elektroniczną blokadę dyferencjału, zakładam, że nie jest to dobre ustawienie do jazdy?To nie generuje więcej mocy, tylko zmienia to, co odczytuje Dyno. Nadal 4wd. To koszmar, żeby to dyno z przesuwaniem momentu obrotowego.
Nie, tylko podczas całego szumu mówiono, że jest to "prawdziwy" system 4wd i znacznie lepszy od rywali, a wszyscy mówią, jak zły jest Haldex, a jednak jest to podobny projekt…Czy musi być specjalny? Działa dobrze i to mi wystarcza.
Czy powiedziałbyś, że haldex jest lepszy niż czysty FWD z LSD?A tak naprawdę wiele internetowej nienawiści do haldexa pochodzi od ludzi jeżdżących gównianymi dieslami A4, którzy szukają powodu, by powiedzieć, że ich samochód jest lepszy niż Golf R